Tipy na originální udržitelný potisk

Hledáte originální dárek pro vaše blízké? Připravte pro ně něco osobního! Personalizované triko, minika nebo třeba kšiltovka vám umožní vytvořit zcela jedinečný styl! Připravili jsme pro vás seznam tipů na vlastní udržitelný potisk, který zaručeně udělá radost 🙂

Proč sítotisk?

Záleží nám na kvalitě. Nejen u oblečení, ale i u barvy samotné. Sítotisk má mnoho výhod a proto jsme si zvolili právě ten:

  • perfektní barevná stálost a trvanlivost, barva se přenáší rovnou na vlákno, nevybledne
  • nízká cena při vyšším objemu
  • lze tisknout na umělá vlákna, sportovní textilie, pracovní oděvy atp.
  • maximální velikost potisku 600×400 mm
  • používáme biobarvy a oblečení z organické bavlny

Personalizovaný text

Začneme s tím nejjednodušším.

Motto

V heraldice bylo motto (heslo, či devíza) napsáno – často latinsky – na stuze pod erbem a reprezentovalo zásadu, kterou jeho nositelé vyznávali. Používaly ho jak šlechtické rody, státy a používá se dodnes. Motto České republiky jistě znáte. Je to “Pravda vítězí”. Praha má “Praga Caput Rei publicae” (Praha hlava republiky), Evropská unie používá “In varietate concordia” (Jednotná v rozmanitosti) a seznam dalších můžete najít zde. Máte i vy nějaké oblíbené motto a chtěli byste ho mít stále při sobě? Pokud vás zaujala latina, inspirovat se můžete seznam latinských frází zde.

Ať už se inspirujete nebo si vymyslíte motto vlastní, můžete ho hrdě nosit stále při sobě.

Citát

Jediná věta dokáže člověku změnit pohled na život a nakopnout ho k akci. Slavní spisovatelé, státníci a další autoři nám předali citáty, jejichž údělem je popohnat nás, abychom se svým životem něco udělali. Máte svůj oblíbený?

Víte, kdo je autorem tohoto citátu?

Hláška

Většina z nás má nějakou oblíbenou hlášku – větu z filmu, seriálu atp. Pokud máte rádi Cimrmany, jejich hlášky pravděpodobně používáte pravidelně. A stejně to máme i jako milovníci Star Wars, The Office atd. Neomezujte se ale pouze na ty cizí. Dost možná máte nějakou vlastní originální hlášku. Tak ji zvěčněte! To je přece “nabídka, kterou nemůžete odmítnout”.

Poznáte český film, z kterého je tato hláška?

#hashtag

Mít vlastní #hashtag není nic těžkého. Používáte nějaký vlastní? Tak ho zakomponujte do svého šatníku a nezapomeňte se podělit s nejbližšími.

Významné události

Chcete zvěčnit datum vašeho výročí? Připomeňte si důležitý rok narození, promocí či jiných důležitých milníků!

Silueta

Vaše město, vaše škola, významná budova nebo silueta vaší party. To vše můžete jednoduše připravit i vy a překvapit tak své blízké. Nevíte si rady? Napište nám a my vám s tím rádi pomůžeme!

Siluetu vlastního města, školy nebo i party si vytvoříte během chvíle.

Symboly

Vyznáváte minimalismus, ale chcete mít triko personalizované? Není nic jednoduššího než připravit drobný symbol na hruď. Vybrat si můžete

Věděli jste, že značky si často do loga vybírají zvíře? Podívejte se na set ikon a můžete si vytvořit vlastní set se svým oblíbeným zvířetem. Možností je ale samozřejmě mnohem víc. Vybrat si můžete ikonku od vesmírné tématiky, přes hudba až po jídlo. Ikonky zdarma seženete například zde.

Pro koho všeho se hodí?

  • Pro kamarády
  • Pro spolužáky
  • Pro maminku a tatínka
  • Pro sourozence
  • Pro kolegy v práci
  • Pro všechny náročené obdarovávané
Ve dvou se to lépe táhne. Tak překvapte svou drahou polovičku a připravte si svoje vlastní párová trika!

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy

Gaius Julius Caesar

My pro vás máme volné plátno v podobě trika či mikyny. Teď je řada na vás. Kostky jsou vrženy!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *